Tam Zamanlı Anne

Bebeğinizin hayatınıza girmesiyle verilen iş molasından sonra, evde delirmek üzere olduğunuzu, iş yerinde arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirip, dünyada neler olup bitiğine dair sohbetlere dahil olmayı özlediğinizi mi düşünüyorsunuz? O zaman bebeğinizle daha fazla vakit geçirmeye ihtiyacınız var.
Hiç düşündünüz mü?
Bebeğinizin ruhunuza ilk dokunuşunu...
Eminim bir çok bayan, nasıl da mutlu olmuş, ağzı kulaklarında gezmiş ve dünyanın en büyük mutluluğunun, bu olduğunu düşünmüştür. İşte, düşlerinizde o ilk anlara geri  dönünce, zamanın ne çabuk geçtiğini anlıyor ve "iyi ki her zaman yanındaydım, her anına şahit oldum" diyorsunuz. Çünkü o anlar bir daha geri gelmeyecek.
En azından bir süre daha, tam zamanlı anne olmanın faydalarını bebeğiniz büyüdükçe, size karşılık vermeye başladıkça hissedecek ve göreceksiniz. Anneliğin fedakarlık gerektirdiğini ve anne olduğunuzu işte o an anlıyorsunuz.
Tam zamanlı bir anne olarak da dünyadan kopmadığınızı, hayatın bire-bir içinde olduğunuzu anlıyorsunuz. Kendinize yeni artılar katmak da mümkün. Bu insanın kendisiyle alakalı bir durum.
Hem de bulunduğu statü ne olursa olsun...

Yorumlar

  1. Anne olmak dünyanın en iyi, en güvenli, en prestijli işidir....

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldinn blogger annelere; bende blogger annesiyım,seni izliyorum bundan böyle.bana da beklerim:) sevgilerr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder