Turşuuuu

Günler geçmek bilmiyor! Özellikle de dr. randevumuz yaklaştıkça hiç geçmiyor sanki! 16+ 6 haftalık olduk. Miniğimi özlüyor ve onun iyi olduğunu görmek istiyorum. Bunun için bir hafta daha beklemem gerekiyor. Ben hep böyleydim. İlkinde de…
Şimdi canım kızım uyuyor. Uyumadığı zamanlar ‘’ah bir uyusa da işime gücüme baksam’’ diyor, uyuyunca da özlüyorum. İş hayatına mola verip, tam zamanlı anne olunca böyle oldum. Şöyle bir gözlemledim birçok anne de bu şekilde.  :)
Son üç gündür gribim. Biri karnımda biri karşımda onlara bir şey olmasın diye dua ediyorum. Onun dışın da zaman zaman baş ağrıları oluyor ama gayet iyi bir hamilelik geçirdiğim söylenebilir. En büyük destekçim eşim. Değişen hormonlardan olsa gerek bazen yok beni anlamıyorsun diye tutturuyorum… Ama sonra düşününce…
Bu arada hareketlerini hissetme konusunda tam emin değilim. Hoş daha erken ama ikinci bebek de tecrübeli oluşundan erken hissedersin demişlerdi. Baştan bu yana göz seğirmesi şeklinde bir şeyler hissediyorum ama diğeri için emin olamıyorum.  Kızıma hamileyken plasenta önde olduğundan dolayı epey geç hissetmiştim.  
Bu günlerde canım turşu yemek istiyor.  Kısır ve turşu hayal ediyorum sürekli :D Şimdilik 3,5- 4 kilo almış gibiyim. Daha önümüzde çok haftalar var umarım çok kilo almam.

Yorumlar

  1. :)
    Turşu suyuyla kahvaltı yaptığım günler oldu hamileyken.. Kendime engel olamayıp aç karnına yemiştim hep :)

    Gecmiş olsun ayrıca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok o boyutta değil benimkisi :)
      Teşekkür ederim.

      Sil
  2. Canım umarım kolaycacık atlatırsın hastalığını, çok geçmiş olsun. Aşermelerin başlamış demek, şimdiden afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk haftalar da olmuyor muydu o aşerme? Bilmiyorum inan. :)) Sağol umarım hemen geçer.

      Sil
    2. Ben de bilmiyorum:s Hamileliğimde canımın çok istediği 1-2 şey olmuştu onları aşerme diye nitelendirmiştim, onlar da ilk haftalar değildi, aşermemiş miyim o zaman:)

      Sil
  3. Çook özendim sana maşallah:)Biri yanında,diğeri karnında iki yavru:)Geçmiş olsun bu aralar bebekler de, yetişkinler de grip.Kilon çok iyimiş,inşallah çok almazsın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk hamileliğim de 20 kilo almıştım. Sonra verdim ama şimdi yine almaya başladım. Bakalım hayırlısı.

      Bildiğim kadarıyla tek çocuk sahibisin. Senin de olur inş. 2. :))

      Sil
  4. 2. bebiş geliyor ..ne güzel..Hayırlısıyla gelsin..benimde canım çok çekerdi turşuyu..ama biraz tuzlu yapmıştı annem pek yiyemedim ..bu arada uamrım çok kilo almazsınız..benim ilk bebişim..tam 23 kilo aldım..ve hala 10 kilosu üzerimde..çok kötü hissediyorum bu kilolarla....ama normal tabi mutamediyen 6 aydan sonra hergün 1 liter süt,ayran yoğurt çabası.1 avuc fındık fıstık,hurma incir ..vs yersen olcağaı bu..Gerçi maşallah bebeğim çoks ağlıklı ,kemik gelişimi felan gayet iyi ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kilolar veriliyor ama doğru zamanı beklemek lazım. :) Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

      Sil
  5. hamilelik ve tursu... ayrılmaz ıkılı : ) allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Dün üşenmedim bir de turşu kurdum :D yayınlayacağım fotoğrafını çekince... sevgiler.

      Sil
  6. Çok geçmiş olsun umarım biran önce atlatır bir daha da karşılaşmazsınız griple :) Bu arada rica etsem bana bir mail atabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Teşekkür ederim. Bu arada, yorumuma istinaden mailleşmek istediniz sanırım. Ben mail adresimi vereyim o şekilde haberleşelim ;)

    hanhildem@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. 2.bebişinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza..
    Bloğunuzla yeni tanıştım ve takipteyiz ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder