25.Hafta

Son trimestere 1 hafta kaldı. Benim anlamsız telaşlarım dışında, çok şükür her şey yolunda. Anlamsız diyorum çünkü bebeğimin hareketleri normal olmasına rağmen, hissedemediğim zamanlar panik oluyorum! Son iki gündür bu ruh halinden çıkamadım. Oysa sakin bir ortamda dinlenmeye geçtiğimde yavrucuğum hemen ‘’anne buradayım’’ dercesine kıpırtıları başlıyor.  
Hamilelikte sizlerin de oldu mu, oluyor mu endişeleriniz?
Zaman zaman bebeğimi rüyamda görüyorum ki bu çok hoşuma gidiyor. Yeni doğum yapan arkadaşlarımın bebişlerini görünce özeniyor daha sonra da iki çocuklu bir ev! En iyisi hamileliğin tadını çıkar demekten de alamıyorum kendimi. :)
Her şey bir tarafa, sanırım tek derdim sağlıklı bir şekilde iki çocuğumu birden kucaklamak…

Yorumlar

  1. sağlıcakla dünyaya gelsin meleğğin.Cinsiyeti neydi ben orayı kaçırdım sanırm..Kesinlikle heran kıpırdasın isterdim bişey oldu diye panik olurdum hatta bikaç kez doktora gittiğim oldu bu yüzden..Gayet normal canım...

    keyfine bak..2 çocuklu bir ev ! yaşayıp görelim seninle beraber:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. İkinci kızımız geliyor.:) İkinci gebelikte rahat olunur derlerdi ama bazenmiş!

      Sil
  2. Allah sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsin.. kötü şeyler düşünmeye gerek yok, elbette benzeri hislere hepimiz kapıldık..

    YanıtlaSil
  3. Ay canımmmmmm okumuşsun ya zaten yazdıklarımı ben de çok korkardım.Çok endişe ederdim.Ben ilk bebeğimi kaybettim gebeliğim riskli gebelik grubunda takip ediliyordu o yüzden korkularım çoktu.Sen rahat olmaya çalış riskin yoksa.Sağlıkla gelir o sana inşallah.25 hafta bitmiş.O kendini kurtarmış Allah'ın izniyle.Hamilelik dünyanın en güzel şeyi ve Allah bunu yaşatmak için kadınları seçerek bize müthiş bi kıyak yapmış.Tadını çıkar.Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Hepimizde olmuştur endişelenmeyin. Biz zaten son aylarda angel sounds denen aletten alıp kalp atışlarını dinler olmuştuk. Doğuma giderken bile hemşire oğlumun kalp atışını bulamayınca annemin yaşadığı korkuyu unutamam (ben hareketini hissediyordum elbette ama kadıncağız giderayak bebeğe birşey mi olu diye ağlıyordu). Kolaylıkla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım kızınızı :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder