Kızımla, Kardan (Pamuk) Adam Yaptık...




Bir önceki gönderimden de anlaşılacağı üzere bugünü faaliyet günü ilan etmiştim. Kızımla Antalya'nın güneşli havasından yararlandıktan sonra, sıra evdeki faaliyete geldi. Aradıklarımızı bulamasak da evdeki bazı malzemelerle ortaya bir şeyler çıkarmaya karar verdik.
Ne yapalım diye biraz düşündükten sonra, Migros'un önüne yerleştirdikleri ışıklı kardan adamların kızımın dikkatini çektiği aklıma geldi. Bir arkadaşım da blogunda görünce dedim ki tamam!
Ben: Güzel kızım seninle kardan adam yapamlım mı?
Kızım: Eveeettt!
Ben: Tamam tatlım, hemen başlayalım. Önce pamukları getirelim, sonra ona bir sopa bulalım. Ondan sonra da ağız yapacak bir şey, sonra burun ve arkasından gözler. Ama sen de bana yardım edeceksin, anlaştık mı?
Kızım: Anlaştık annecim, söz!
Hemen işe koyulduk, ben yapıştırıcıyı kağıdın üzerine sürdüm, kızım pamukları yapıştırdı. Tabii kardan adamın adam olabilmesi için diğer temsili vücut organlarını da.  Sonra düğmeler, sopası ve yağan kar taneleri derken kardan adamımız bitti. Sonrasında ise kızım bir güneş çizmek istedi.
Güneşimiz de tamam...
Ve babamıza sürpriz yapmak için kardan adamımız hazır. Elleri biraz yapıştırıcı oldu fakat çok eğlendi. Tabi bu aşamada sizlere de sunabilmek için resim çektik:)
 Nasıl beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz...
Kardan adamımızın burnu: Mandalina Kabuğu
Ağzı: Elma Kabuğu
Gözü: Düğme
Ve elideki sopası sokakdaki nar ağacından. :)

Yorumlar

  1. ayyy cok da guzel olmus bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Çok şeker olmuş ellerinize sağlık bol eğlenceler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık o minik ellerin:)tadını çıkarın şimdi siz bol bol küçük cadı gelince ortalık karışabilir:)ya merak ediyorum adı ne olacak yeni bebeğin bir de doğum ne zaman olacak hayırlısıyla?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, küçük cadı gelince hem de nasıl karışacak bakalım... Doğum (sezaryan) Şubat sonu olacak bir aksilik olmazsa. İsim konusunda tam bir kesinlik yok. :)

      Sil
  4. Harika olmuş, birlikte bir şeyler yapmak ne kadar eğlenceli oluyor değil mi? Biz de onlarla gençleşiyoruz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Hem evde birlikte kaliteli zaman geçirmiş gibi hissediyorum kendimi. :)

      Sil
  5. arkadasim slm' sorunu burdan cevapliyayim dedim
    elmalar suyunu cekerse biraz kuru oluyor sonradan hafif sulu seviyorum bende. arti sen icini hazirladiginda bir yandan hamuru acarken o zaten ilinmis oluyor' eminim guzel yapicaksin afiyet olsun kuzucuklara

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş birlikte bu tarz çalışmalar yapmak çok zevkli bir kaç gün önce bizde yaptık oğlumla buna benzer bir kardan adam ama kar yağdırmak aklıma gelmemişti iyi fikir bu gün yapacağımız çalışmada uygularız.

    YanıtlaSil
  7. cok guzel gorunuyor eee kız annesı olunca malzemeler de kırmızı pembe ve tonları oluyor kardan hanım olmnus yanı ;) ben de kagıttan kopukten ve daha degısık sekıllerde kardan adam yaptım ama bie turlu pamuktan yapmak nasıp olmadı ama pamukla kardan adam yapanları gordukce sevk gelıyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder