''GeLatte'' ve Geriye Kalan

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da yaşayan değerli blogger arkadaşlarımla, saat kulesi karşısında GeLatte’de biraraya geldik. 
 
Acaba nasıl bir yer düşüncesiyle gittiğimiz GeLatte, farklı tatlarda dondurmaları, milkshakeler, kahve, waffle ve diğer enfes tatlarıyla karşımıza çıktı. GeLatte'nin nasıl bir yer olduğunun cevabı artık açık: Müşterilerine güler yüzle hizmet sunan, muhteşem tarihi manzarasıyla ailecek ya da dostlarınızla vakit geçirebileceğiniz ulaşımı oldukça kolay bir mekan.
 
 
''GeLatte'' ve Geriye Kalan nedir denilirse: Dostlarla sohbet etmenin zevki, lezzetli waffle eşliğinde kahvelerimizi yudumlarken daha da keyifliydi.  Güzel dostlarla tadı damağımızda sohbetler gerçekleştirdik. Ve yeni arkadaşlıklar için karşılıklı adımlar attık.
 

Organizasyonu hazırlayan www.mutfakfelsefem.com isimli blog sahibine ve bizleri misafir eden, tadı damaklarda kalan lezzetler için ise GeLatte'e teşekkür ederim.

Bir başka etkinlikte görüşmek üzere... Bizi izlemeye devam edin...

Yorumlar

  1. Canım ne kadar da sıcak anlatmışsın.... Sevgiyle...♡

    YanıtlaSil
  2. geLatte ziyaretimiz çok keyifli geçti, yeri çok güzel. Hele üst kat manzarasını çok beğendim. Kahve molası vermek için, dondurma yemek için güzel bir yer. Arkadaşlarımızla birlikte olmak çok güzeldi.Ellerinize sağlık sizin de.Çok güzel anlatmışsınız...))

    YanıtlaSil
  3. Etkinlik duyurusu nereden yapıldı. Diğer etkinlikte zamanı uyarsa bende katılmak isterim. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook'da bir grup var orada yapıldı :) Ben de yeni yeni katılıyorum...

      Sil
  4. Canım.. çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık.. beni de andığın için ayrıyeten teşekkür ederim.. daha nice organizasyonlar bizi bekliyor.. sevgilerimle canımmmm

    YanıtlaSil

Yorum Gönder