Kereviz Yemeyen Kalmaz


Bir sebze düşünün, şifa deposu olsun. Ancak bu şifalı sebzeyi pek sevmesinler. Özellikle gençler... 
Bu sebze hangisi mi?
Tabiki kereviz...
Kereviz pişerken dışarıya bir koku salgılar. Sedanolid maddesini içerdiği için pişme sırasında bu dışarıya koku verir. 
Peki bu kokuyu yok etme veya azaltmak mümkün mü? 
Ya da daha lezzetli hale getirmek mümkün mü?
Elbette mümkün. 
Sadece pişirme tekniğini değiştireceksiniz. Yada içerisine koyduğumuz diğer sağlıklı ürünleri seçerek kullanacağız. Evet bu ürün portakal olabilir.
Hem C vitamini hem de lezzet deposu.
Portakallı kereviz için istenilen malzemeleri tek tek sıralamaya gerek yok. 
Kereviz ve portakal en önemli iki ürün. Diğerleri ve detaylı için lütfen videoya bakabilirsiniz.

Yorumlar